تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - 2015 December 07
با قرار گرفتن ماریسا میر در معرض خداحافظی با یاهو پس از جدایی برخی مدیران بلندپایه ی این شرکت و کاهش درآمد آن، یکی از تحلیلگران پیشاپیش به جدایی احتمالی او از یاهو پرداخته و فهرستی از گزینه های احتمالی برای جایگزین کردن میر آماده کرده است.
با قرار گرفتن ماریسا میر در معرض خداحافظی با یاهو پس از جدایی برخی مدیران بلندپایه ی این شرکت و کاهش درآمد آن، یکی از تحلیلگران پیشاپیش به جدایی احتمالی او از یاهو پرداخته و فهرستی از گزینه های احتمالی برای جایگزین کردن میر آماده کرده است.

رابرت پک، تحلیلگر سان تراست رابینسون فهرستی ۱۰ نفره از کاندیداهای احتمالی موقعیت مدیرعاملی یاهو در صورت جدایی میر از این شرکت ارائه کرده است. پک این نام ها را بر اساس گفتگوهایی که با سرمایه گذاران و روابط خود در این حوزه داشته انتخاب کرده است.

گزینه های احتمالی برای جانشینی ماریسا میر، مدیرعامل یاهو

شاید سرشناس ترین نام این فهرست شریل سندبرگ باشد، اما پک عنوان می کند که احتمال پیوستن او از فیسبوک به یاهو ناچیز است. از جمله دیگر گزینه های احتمالی می توان به راس لِوینسون، مدیرعامل پرومیتیوس گلوبال مدیا اشاره کرد، که سابقه ی مدیرعاملی موقت یاهو را نیز در کارنامه ی خود دارد. مدیر عملیات سابق این شرکت یعنی دن روزنویگ نیز در این فهرست به چشم می خورد. روزنویگ در حال حاضر سمت مدیرعاملی شرکت خدمات دانشجویی آنلاین شِگ را بر عهده دارد. پک می گوید می تواند مدیرعامل یوتیوب یعنی سوزان وویچیتسکی را نیز در نقش جایگزین میر تصور کند.

پک خاطرنشان می کند دوران فعالیت میر در یاهو که از جولای ۲۰۱۲ شروع شد، با وجود ۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری روی طرح های مختلف و تحقیق و توسعه به منظور بازگرداندن این شرکت به مسیر رشد، با کاهشی ۱۵ درصدی در درآمدهای این شرکت همراه بوده است. او می گوید انتظار دارد ظرف یک سال میر یا خودش یاهو را ترک کند و یا از سمت خود کنار گذاشته شود.

افشاگری تازه ای از سوی فوربز با عنوان «آخرین روزهای ماریسا میر» به شرح جزئیات اشتباهات مهلک وی در دوران تصدی گری اش در یاهو می پردازد. او به استخدام های بد، مدیریت ذره بینی کارکنان، و سوء مدیریت دارایی های یاهو معروف است. شرح برخی از نمونه هایی که فوربز به آنها اشاره کرده است را در ادامه می توانید بخوانید:

استخدام های اشتباه

میر در سال ۲۰۱۴ با هدف پر کردن نقش مدیر ارشد فناوری اطلاعات یاهو که یک سالی خالی مانده بود، مدیر نتفلیکس یعنی مایک کیل را استخدام کرد. مدت کوتاهی پس از استخدام کیل نتفلیکس از او به اتهام کلاهبرداری به دادگاه شکایت کرد. او هنریک دی کاسترو، کارمند سابق گوگل را نیز به استخدام در آورد که بعدها مجبور شد برای اخراجش به دلیل عدم کارایی، ۵۸ میلیون دلار به او بپردازد.
مدیریت ذره بینی

میر خودش اعتراف کرده است که یکی از آخر هفته های خود را به بحث با کارکنان بخش طراحی شرکت بر سر موضوعاتی بسیار جزئی مثل میزان شیب علامت تعجب لوگوی یاهو گذرانده است.
هزینه های میلیونی و نتایج ضعیف

یاهو ماه می گذشته ۲.۵ میلیون دلار برای اسپانسرشیپ مراسم گردآوری اعانه ی موزه ی متروپولیتن و یک نیم میلیون دلار دیگر نیز برای برگزاری رویدادهای مرتبط با آن هزینه کرد. فارغ از نقش پر رنگ خود میر در این مراسم، نقش یاهو در آن به هیچ وجه قابل توجه نبود. با اینکه نام یاهو در این برنامه ذکر شد اما لوگوی آن را هیچ کجا نمی شد دید. میر نیز به جای آنکه دو میز اختصاصی یاهو در این مراسم را با مسئولین رده بالای بخش فروش پر کند، کارمندان و دوستان خود را روی صندلی های مذکور نشاند.

فهرست کامل پک از جانشینان بالقوه ی ماریسا میر، بدون هیچ ترتیب خاصی از این قرار است:

    راس لوینسون، مدیرعامل پرومیتیوس گلوبال مدیا
    دن روزنویگ، مدیرعامل شگ
    شریل سندبرگ، مدیر عملیات فیسبوک
    جیم لانزون، مدیرعامل سی بی اس اینتر اکتیو
    دیوید روزنبلات، مدیر عامل 1stdibs
    مارگو جورجیادیس، رئیس عملیات های امریکای گوگل
    سوزان وویچیتسکی، مدیرعامل یوتیوب
    بت کامستوک، معاون هیئت مدیره ی بخش نوآوری جنرال الکتریک
    لیندا یاکارینو، رئیس فروش تبلیغات ان بی سی یونیورسال
    جیسون کیلار، مدیرعامل وسل

یاهو از اظهار نظر درباره ی این فهرست امتناع کرده است.



منبع: دیجیاتو

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار