تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 2016 May 07
برخی از کاربران فیسبوک که احساس می کردند حریم خصوصی آن ها با نرم افزار تشخیص چهره فیسبوک – که از آن برای کمک کردن به کاربران در شناسایی افراد و تگ کردن آن ها در عکس های به اشتراک گذاشته شده در این شبکه اجتماعی استفاده می شود – در خطر است، حالا می توانند پیروزیشان را جشن بگیرند.
برخی از کاربران فیسبوک که احساس می کردند حریم خصوصی آن ها با نرم افزار تشخیص چهره فیسبوک – که از آن برای کمک کردن به کاربران در شناسایی افراد و تگ کردن آن ها در عکس های به اشتراک گذاشته شده در این شبکه اجتماعی استفاده می شود – در خطر است، حالا می توانند پیروزیشان را جشن بگیرند. چرا که دیروز یک قاضی فدرال در ایالت سانفرانسیسکو درخواست این شرکت را برای رد کردن شکایتی که مجموعه اطلاعات بیومتریک فیسبوک را به چالش می کشید، نپذیرفت.

این قاضی فدرال که جیمز دوناتو نام دارد؛ روز گذشته این دستور را صادر کرد:

 
دادگاه، اتهامات واقعی شاکیان پرونده ای با این موضوع که تکنولوژی تشخیص چهره فیسبوک، شامل اسکن چهره می شود و این کار بدون رضایت شاکیان صورت می گیرد را می پذیرد.

 این پرونده ابتدا توسط سه تن از ساکنان ایالت ایلینویز آمریکا به صورت جداگانه ثبت شده بود که البته بعداً هر سه با هم یک شکایت را علیه این امکان فیسبوک به دادگاه ارایه دادند. آن ها در شکایتشان از ماده 2008 قانون حریم خصوصی اطلاعات بیومتریک این ایالت استفاده کردند که امکان شکایت کردن کمپانی هایی که قبل از استفاده از این اطلاعات نمی توانند رضایت مشتریانشان را به دست آورند را فراهم می کند.

 اما فیسبوک در دفاع از خود گفته که کاربران این شبکه اجتماعی می توانند در هر زمان که می خواهند این امکان را غیر فعال کنند و اطلاعات به دست آمده از عکس ها نیز مشمول قانون مذکور ایالت ایلینویز نمی شود.

 پیش از این نیز در ماه مارس، شکایتی علیه گوگل به دلیل سیستم برچسب گذاری عکس های این شرکت، در دادگاه ایالت ایلینویز به ثبت رسیده بود.
منبع: iTabnak
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار