کد خبر: ۳۰۲۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
دنیای اندروید با تمامی زیبایی‌هایی که دارد، کمی بهم ریخته و پراکنده است. گوگل هم با علم بر این موضوع به صورت ماهانه نمودار دایره‌ای را منتشر می‌کرد که در آن نسبت توزیع نسخه‌های مختلف سیستم‌عامل محبوبش مشخص شده بود.
به گزارش آی تابناک : دنیای اندروید با تمامی زیبایی‌هایی که دارد، کمی بهم ریخته و پراکنده است. گوگل هم با علم بر این موضوع به صورت ماهانه نمودار دایره‌ای را منتشر می‌کرد که در آن نسبت توزیع نسخه‌های مختلف سیستم‌عامل محبوبش مشخص شده بود. اکنون اگر سری به این بخش بزنید، تنها به تعداد کلی دستگاه‌های فعال اندرویدی اشاره شده است. با این حال اگر کمی کنجکاو باشید، می‌توانید نمودار دایره‌ای معروف را پیدا کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا ببینیم اندروید ۱۰ چقدر از این پای، سهم برده است.

گوگل نام بخش مربوط به توزیع نسخه‌های مختلف سیستم‌عامل خود را «داشبورد توزیع» گذاشته است. تا پیش از این با نگاهی به این بخش می‌توانستید سهم بازار هر نسخه از اندروید را مشاهده کنید. اکنون اما این رویه پایان یافت و گوگل تنها به مشخص کردن تعداد کلی دستگاه‌های فعال بر حسب سایز صفحه اشاره کرده است. البته این رویکرد از جهاتی هم برای گوگل خوب است، زیرا کمپانی رقیب (بخوانید اپل) همواره آن را دستمایه تمسخر قرار می‌داد.

گوگل

با کمی جستجو می‌توانید به همان نمودار معروف برسید. این پای چارت در داشبورد توزیع و در بخش «ساخت پروژه جدید اندروید استودیو» قرار دارد که می‌توانید از طریق برنامه توسعه‌دهندگان گوگل نیز به آن دسترسی داشته باشید. اگر نگاهی به این نمودار توزیع بیندازید، مشخص می‌شود اوضاع اندروید اصلا مناسب نیست؛ مخصوصا اندروید ۱۰.

با نگاهی اجمالی به اعداد و ارقام، می‌توان دید که سهم اندروید ۱۰ از این پای، از نسخه اندروید پای (۹) هم کمتر است. اندروید ۹ روی ۳۱.۳ درصد کل دستگاه‌های اندرویدی نصب است، در حالی که جدیدترین و بهترین نسخه اندروید (۱۰) تنها ۸.۲ درصد از تمامی دستگاه‌های اندرویدی موجود در بازار را شامل می‌شود. با نگاهی به وضعیت نسخه پیشین اندروید در همین بازه، می‌بینیم که تا ماه مه ۲۰۱۹، ۱۰.۴ درصد از کاربران جدیدترین اندروید منتشر شده را اجرا می‌کردند. در بهترین حالت می‌توان متصور شد تا ماه مه سال جاری، میزان توزیع اندروید ۱۰ تنها به اندازه سال گذشته برسد.

گوگل

با در نظر گرفتن اعداد و با استناد به توزیع‌های مختلف سیستم‌عامل اندروید، مشخص می‌شود که گوگل عملا هیچ کاری برای پایان پراکندگی‌ توزیع‌های پلتفرم محبوب خود نکرده است. البته پیش از این در این مقاله به تفصیل به مشکلات آن پرداخته‌ایم. در هر صورت تلاش گوگل ادامه خواهد داشت و شاید همزمان با اندروید ۱۵، باقی گوشی‌ها نیز به نسخه دهم این سیستم‌عامل آپدیت شوند.




منبع : دیجیاتو

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار