تولید این ضدیخ مبتنی بر استفاده از برخی مواد موجود در انگور مانند فسفات، آمیدها و اسیدهای آمینه است که برف را هم به راحتی آب می کند.
آزمایش ضدیخ تولید شده بدین شیوه در آزمایشگاه نشان داد کاربرد روش مذکور باعث می شود برف و یخ سریع تر از زمانی که سدیم کلراید مورد استفاده قرار می گیرد، آب شود.
از سوی دیگر ضدیخ جدید دوستدار محیط زیست بوده و باعث می شود آسیب بسیار کمتری به آسفالت و خودروها وارد شود.
به گفته مهدی هنرور در آینده می توان از دیگر ضایعات کشاورزی مانند برگ چغندر، پسماند سیب، برگ برخی انواع گل و غیره برای تولید مواد ضدیخ استفاده کرد. هزینه این کار بسیار پایین و سازگاری این ترکیبات با محیط زیست بسیار زیاد است.
منبع : مهر