تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - 2016 March 23
اسنودن افشاگر قانون‌شکنی‌های آمریکا گفت: حفظ حریم شخصی نباید منوط به ایستادگی شرکت‌ها در برابر دولت آمریکا باشد.
ادوارد اسنودن افشاگر قانون‌شکنی‌های آژانس امنیت ملی آمریکا به‌صورت ویدئو کنفرانس در همایشی در مورد امنیت، حریم شخصی و نرم‌افزارهای آزاد در ایالات‌متحده شرکت کرد.

وی از قابلیت این نرم‌افزارها برای افشای برنامه‌های جاسوسی و کنترل دولت آمریکا تقدیر کرد و به خاطر اظهاراتش بارها از سوی حاضران در همایش در دانشگاه ام‌آی‌تی مورد تشویق قرار گرفت.

وی در این مورد تصریح کرد: آنچه در سال 2013 اتفاق افتاد بدون وجود نرم‌افزارهای آزاد مانند تور، تیلز (توزیع بسیار ایمن لینوکس) و سیستم‌عامل دبین ممکن نبود.

وی اظهار داشت که شفافیت و باز بودن نرم‌افزارهای آزاد به حفظ حریم شخصی کاربران در عصر ارتباطات کمک می‌کند و البته این به معنای بد بودن تمامی محصولات تجاری یا شیطانی بودن تمامی شرکت‌ها نیست.

وی تلاش اپل برای ایستادگی در برابر اف‌بی‌آی را نمونه‌ای مثبت در این زمینه دانست.

اسنودن با اشاره به بی‌اعتمادیش به مایکروسافت گفت: من از رایانه‌های مایکروسافت درزمانی که در حال افشاگری بر ضد آژانس امنیت ملی آمریکا بودم استفاده نمی‌کردم،زیرا نمی‌توانستم به آن‌ها اعتماد کنم. علت این نبود که از وجود آسیب‌پذیری عمدی یا چیزی شبیه به آن مطمئن باشم اما نمی‌توانستم از این مسئله مطمئن باشم.

این کارشناس امنیتی افزود که امروزه دیگر اعتماد به شرکت‌های فناوری برای حفاظت از حریم شخصی و داده‌های خصوصی کاربران کافی نیست و بسیاری از این شرکت‌ها ثابت کرده‌اند که داده‌های کاربران را به دلایل مختلف در اختیار دولت‌ها قرار می‌دهند.

اسنودن افزود: ما به‌خصوص در برابر شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای تلفن همراه آسیب‌پذیر هستیم و نمی‌توانیم آن‌ها را کنترل کنیم، لذا باید اتکا به شرکت‌های فناوری برای حفاظت از حریم شخصی متوقف شود.

منبع: فارس

منبع: iTabnak
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار