کد خبر: ۲۳۳۴۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 18
روستای سیلزده لرستان درگیر مشکلات و مسائلی از جمله خاموشی و تخریب راهها هستند با وجود آنکه خیلی از مشکلات برطرف شده آب و غذای کافی به مردم این منطقه رسیده و در اختیارشان هست اما هنوز مشکلات عمرانی دارند.

به گزارش تابناک؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: راه ارتباطی 88 روستای استان همچنان قطع است.

دکتر احمد مرادپور بیان کرد: از ابتدای سیل اخیر تاکنون راه ارتباطی بیش از 728 روستای لرستان وصل شده است.

وی ضمن تقدیر و تشکر از همه عواملی که در این مدت پای کار بوده به ویژه عوامل راهداری، راه و شهرسازی، قرارگاه خاتم و... ادامه داد: با پیگیری‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی عوامل راهداری 18 استان از 816 روستا که راه ارتباطی آنها قطع شده تاکنون راه ارتباطی بیش از 728 روستا وصل شده است.

وی عنوان کرد: تلاش‌ها همچنان برای بازگشایی راه‌های روستای و اصلی قطع شده لرستان ادامه دارد.

راه بسیار سخت کار برق‌رسانی به ۸ روستا را دشوار کرده است

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: از مجموع ۱۱۴۵ روستای بی‌برق شده ناشی از سیل ۸ روستا با راه بسیار دشوار باقی‌مانده است.

 فریدون خودنیا بیان کرد: ۸ روستای بدون برق در سطح استان باقی‌مانده که نداشتن راه دسترسی تا این لحظه ساکنین آنها را بدون برق گذاشته است.

وی ادامه داد: سه روستا در منطقه قلایی الشتر راه‌شکافی شد که بلافاصله گروه طراحی و نظارت برای تعیین جای پایه‌های بتونی و پیکتاژ به محل مراجعه و مسیر شبکه جدید را طراحی و چاله‌های محل نصب تیر را مشخص و آماده اجرا شدند.

خودنیا ادامه داد: سه روستای مذکور امروز برق‌رسانی می‌شوند و ۵ روستای دیگر فعلا شرایط جاده آنها برای حمل تجهیزات مناسب نیست.

وی افزود: ۱۰ اکیپ اجرایی همچنان آماده و پای کار هستند و در صورت مهیا شدن شرایط قطعا روستاهای بی‌برق را برقدار خواهند کرد.

وی تعداد خانوار روستاهای باقیمانده را ۵۰ خانوار اعلام و بیان کرد: این روستاها از تعداد خانوار کمتری برخوردارند و اکثریت روستاهایی با ۵ الی ۷ خانوار می‌باشند.

خودنیا در ادامه ابراز گفت: در صورت بارندگی کار برای تامین برق ۸ روستای باقیمانده بسیار سخت‌تر خواهد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان:

میزان خسارت وارد شده ناشی از سیلاب به راه‌ها و ابنیه‌های استان ۱۵۰۰ میلیارد برآورد شده است

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: برآورد اولیه میزان خسارت وارد شده ناشی از سیلاب به راه‌ها و ابنیه‌های استان ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعلام شده است.

رضا خالقی اظهار کرد: به دنبال سیلاب فروردین ماه 2000 کیلومتر از راه‌های اصلی، فرعی و روستایی آسیب جدی دیدند.

وی ادامه داد:1000 ابنیه فنی شامل پل‌های مسیر اصلی، پل‌هایی که روی رودخانه کشکان قرار داشتند و پل‌های روستایی خسارتی بین ۲۰ تا ۱۰۰ درصدی وارد شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان میزان خسارت وارد شده به راه‌ها و ابنیه‌های استان ۱۵۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: با کمک استان‌های معین از سراسر کشور، راهداران و بخش خصوصی اقدام به ایجاد راه دسترسی کردیم.

خالقی با اشاره به اینکه در این سیلاب راه دسترسی ۸۰۰ روستای استان مسدود شده بود، گفت: با تلاش همه توانستیم مسیر دسترسی ۶۳۰ روستا را فراهم کنیم و در این راستا ۱۷۰ روستا باقی مانده است.

وی با تقدیر از همکاری پیمانکاران بخش خصوصی در امر بازگشایی جاده‌ها عنوان کرد: از توان و ماشین آلات پیمانکاران استفاده کردیم و توانستیم راه دسترسی برخی روستاها را بازگشایی کنیم.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان خاطر نشان کرد: پیمانکاران بخش خصوصی بدون هیچ قرارداد مالی در ۲۱ محور که شامل راه اصلی خرم‌آباد_پلدختر از مسیر ویسیان_معمولان همچنین محورهایی مانند کوهدشت شمالی مسیر چم چرا_دوآب، محور بلیلوند، دلبرسادات، سرفراش و محورهای شهرستان دلفان از جمله گردنه گاماسیاب،نورآباد و خرم‌آباد بیش از ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات سنگین را در اختیار ما گذاشتند.

نماینده ولی فقیه در لرستان:

افراد توانمند و متخصص با امکانات و تجهیزات مدرن در امر هواشناسی به کار گرفته شود

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: افراد توانمند و متخصص با امکانات و تجهیزات مدرن در امر هواشناسی به کار گرفته شود.

آیت‌الله سید احمد میرعمادی در در دیدار با سحر تاج بخش مسلمان، رییس سازمان هواشناسی کشور اظهار کرد: سیل آزمونی است برای همه و هر کس باید تجربه کسب کند و نقاط قوت و ضعف خود را بررسی کند.

وی با بیان اینکه در قضیه سیل سه عامل باعث کم شدن تلفات انسانی شد، ادامه داد: آمادگی مردم و مسئولین، هماهنگی بین دستگاه‌ها و اطلاع رسانی که بخش اعظم ایجاد آمادگی و اطلاع رسانی مرهون پیش بینی‌های هواشناسی بوده است.

میرعمادی با تقدیر از تلاش‌های مرکز هواشناسی لرستان اضافه کرد: باید از این حادثه سیل لرستان درس آموخت و افراد توانمند و متخصص با امکانات و تجهیزات مدرن در امر هواشناسی به کار گرفت.

امام جمعه خرم‌آباد دقت نظر در پیش‌بینی‌ها و و ضرورت جدی گرفتن هشدارهای هواشناسی از سوی دستگاه‌ها را ضروری دانست و پیشنهاد داد: در هیات دولت مصوبه‌ای برای عملیاتی کردن پیش‌بینی‌های هواشناسی صورت گیرد تا شاهد خلأ عدم حضور دستگاه‌ها در هنگام حوادث نباشیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار