تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۰۹ آذر ۱۳۹۶ - 2017 November 30
گوگل دات کام، دوران بسیار خوبی را سپری کرد. برای سال‌ها، همین وب‌سایت شده بود آغازگر ورود میلیون‌ها کاربر به بخش‌های مختلف دنیای اینترنت. برای سال‌های زیادی، همین وب‌سایت و موتور جستجوگر، نقش موتور اصلی درآمدزایی شرکتی که با ارزش‌ترین کمپانی اینترنتی جهان بود را بازی می‌کرد. گوگل توانست نام خود را در دیکشنری آکسفورد به عنوان یک فعل به ثبت برساند و از طرفی، نیازهای کوچک و بزرگ کاربران را مرتفع ساخته و زندگی آن‌ها را ساده‌تر نماید؛ دیگر نه نیازی بود به یاد داشته باشیم که پایتخت فلان کشور کجاست و نه حتی الزامی برای به خاطر سپاری آدرس وب‌سایت‌ها یا حقایق ساده وجود داشت.

به گزارش آی تابناک : بر کسی پوشیده نیست که گوگل تمایل دارد پلتفرم نرم‌افزاری‌اش را در محصولات و گجت‌های بسیار زیادی قرار دهد. درنتیجه اکنون به شکل سامانمند، تفکرش در مورد قرار دادن نتایج جستجو در برابر کاربران در دستگاه‌های مختلف را آغاز کرده است. گوگل دومین برند ارزشمند جهان، هرچند به‌تازگی وارد بازار تولید سخت‌افزار نیز شده است، اما به‌راستی به‌جز موتور جستجوگر و پلتفرم اندروید آن، با چند سرویس دیگر این شرکت آشنایی دارید؟ در همین راستا ما را در ادامه همراه کنید تا سرویس  مفید کمتر شناخته شده گوگل را مرور کنیم.

Google Keep

Google KeepGoogle Keep

گوگل کیپ یکی از بهترین برنامه‌های یادداشت برداری پلتفرم اندروید محسوب می‌شود. توسط این نرم افزار شما قادرید یادداشت‌های کوچک و لیست کارهایتان را ذخیره کنید. همچنین می‌توانید به یادداشت‌های خود صدا و ویدیو نیز اضافه کنید. تنظیم کردن یادآوری نیز از دیگر قابلیت‌های این نرم افزار می‌باشد. این برنامه به حساب گوگل شما متصل شده و داده‌ها را بین دستگاه‌های مختلف همگام‌سازی می‌کند.گوگل کیپ به خوبی با دیگر سرویس‌های گوگل یکپارچه شده است و همین عامل مزیت رقابتی آن نسبت به سرویس‌های مشابه دیگر است. از گوگل کیپ که امکان دسترسی به یادداشت‌ها را از طریق هر گجت متصل به اینترنت و مرورگر را فراهم می‌کند، می‌توان به عنوان رقیب جدید سرویس وان درایو مایکروسافت یاد کرد که البته از قابلیت‌های به مراتب محدودتری برخوردار است.


Google Sky

 

شاید تاکنون نام سرویس‌های گوگل مپ یا گوگل ارث را شنیده باشید. هر دو سرویس مذکور صرفا به ارائه نقشه و یا اطلاعات پیرامون کره زمین می‌پردازند، با این حال سرویس بعدی که در نظر داریم معرفی کنیم، به دانش آموزان و دانشجویان برای شناخت اجسام آسمانی کمک می‌کند. گوگل اسکای که از طریق این لینک قابل دسترس است، به کاربران گوگل ارث امکان می‌دهد تا به مسافرت‌های مجازی در هر نقطه‌ای از کهکشان بروند. تصاویر این سرویس از طریق ماهواره‌های SDSS، NASA و تلسکوپ فضایی Hobble گردآوری شده و به صورت سه بعدی در اختیار عموم کاربران قرار گرفته است. این ابزار حرکت‌های سیاره‌ها را نمایش می‌دهد و کم و یا زیاد شدن نور برخی از ستاره‌ها را به کاربران نشان می‌دهد.


Google Timer

Google TimerGoogle Timer

موتور جستجوگر گوگل می‌تواند به عنوان یک تایمر نیز ایفای نقش کند. عملکرد این تایم به گونه‌ای است که وقتی شما جمله‌ای مثل set a timer for 5 minutes را جستجو می‌کنید، موتور جستجوی گوگل شروع به شمارش می‌کند. البته ناگفته نماند که این قابلیت چندی پیش از دسترس کاربران خارج شد، با این حال به تازگی با درخواست مجدد کاربران آن به لیست سرویس های گوگل اضافه شد. شما می‌توانید با وارد کردن زمان مورد نظر + عبارت timer در گوگل، تایمری تنظیم کنید که پس از اتمام زمان در نظر گرفته شده به شما هشدار می‌دهد.


Google Trends

با استفاده از Google Trends می‌توانیم نگاهی به روند داغ‌ترین جستجوها در سطح جهانی بپردازید و با استفاده از مرور بر اساس تاریخ یا جستجوهای برتر در دسته بندی‌های مختلف پر جستجو ترین کلمات را حتی بر اساس آی‌پی هر کشور مشاهده کنید. علاوه بر این گوگل ترندز کلیه سوالات شما را در مورد انتخاب کلمات کلیدی در کشورهای مختلف، شهرهای مختلف پاسخ می‌دهد و به شما آنالیز بسیار مناسبی در مورد مقایسه کلمات کلیدی می‌دهد. جدا از مسائل سرگرم‌کننده‌ی این سرویس، طراحان و مدیران وب‌سایت‌ها نیز می‌توانند کلمات ترندز را در این سرویس مشاهده و برای بهینه سازی وب‌سایت‌های خود برای کاهش رنک در موتور جستجوی گوگل از آن‌ها استفاده کنند.


Google Ngram

Google NgramGoogle Ngram

این ابزار امکان جست‌وجو در میان پرطرفدارترین کلمات به کار رفته در کتاب‌های گردآوری شده در کتابخانه مجازی گوگل را فراهم می‌کند. قابلیت دیگر این سرویس امکان جستجوی و تعداد تکرار هر عبارت در متن کتاب‌های لاتین 500 سال اخیر است. علاوه بر این می‌توان در یک بازه زمانی مشخص، در رابطه با یک جمله خاص و یا عبارت مشخص در طول سخنرانی‌های افراد مطرح جهان نیز تحقیق کرد. نتایج تمام جستجوها بر اساس یک نمودار ارائه خواهند شد از این رو تا دیر نشده برای استفاده از آن به این صفحه مراجعه کنید.


Google Manual

Google Manual یا همان قابلیت تشخیص دستخط دیگر سرویس کمتر شناخته شده گوگل، به خصوص برای ما فارسی زبانان هست. با بهره‌گیری از این قابلیت دیگر نیاز به تایپ دقیق کلمات در سرویس مترجم گوگل نیست، زیرا علاوه بر بیان صوتی آن می‌توانید شکل سمبلیک حروف را در کادر مورد نظر ترسیم کنید. ناگفته نماند که این قابلیت تنها برای تعداد معدودی از زبان‌های زنده دنیا در مترجم گوگل قابل دسترس بوده و برای بهره گیری از آن نیز همان‌طور که در تصویر فوق نیز مشاهده می‌شود، تنها کافیست در قسمت جمله اولیه آیکون قلم را وارد کنید تا باکسی برای ترسیم حروف پدیدار شود. دیگر سرویس گوگل که حقیقتا نامی برای آن پیدا نکردیم، برای آن دسته از افرادی مفید است که شیوه تلفظ صحیح عددهای چند رقمی به زبان انگلیسی را بلد نیستند. برای رفع این معضل شاید جالب باشد که بدانید تنها کافیست به عنوان مثال عدد 25621 را در موتور جستجوگر گوگل تایپ کرده و سپس در انتهای آن عبارت =english را قرار دهید.


Google Gboard

Google GboardGoogle Gboard

کیبورد Gboard گوگل شباهت بسیار زیادی به صفحه کلید پیش‌فرض اپل دارد و به‌جز لوگوی گوگل در بالا و سمت چپ، نمی‌توان به‌راحتی تفاوت بین آن‌ها را متوجه شد؛ اما همین لوگو به‌عنوان مشخصه اصلی Gboard شناخته می‌شود. این کیبورد در حقیقت یک موتور جستجوی داخلی داشته که با لوگوی گوگل نمایش داده می‌شود به طوری که می‌توانید هرچه می‌خواهید در این بخش تایپ کنید، پیشنهاد دریافت نمایید و به گشت و گذار در نتایج بپردازید. از دیگر ویژگی‌های کیبورد Gboard می‌توان به جست‌ و جوی لینک‌ها، چسباندن خودکار متن و استفاده از اموجی‌های متحرک اشاره کرد.


Google Sites

با سرویس Google Sites یک سایت واقعی به‌صورت کاملا رایگان بسازید و مدیریت آن را بدون حتی یک خط برنامه‌نویسی انجام دهید. هر فردی می‌تواند با نام کاربری و پسورد یکی از سرویس‌های گوگل خود در عرض چند دقیقه، یک سایت در حد متوسط را با حجم آپلود 10 گیگابایت و پهنای باند نامحدود راه‌اندازی کند.


Google Sound Search

Google Sound SearchGoogle Sound Search

موتور جستجوی صوتی گوگل بهترین راه پیدا کردن آهنگ‌های موردعلاقه، شناسایی موزیک‌های در حال پخش و هم‌خوانی با آن‌هاست. این سرویس پس از شناسایی موزیک، متن آن را نیز به شما نمایش می‌دهد تا بتوانید با آهنگی هم‌خوانی کنید. شیوه کار این سرویس همچون اپلیکیشن معروف Shazam بوده است. موتور جستجوی صوتی گوگل پس از شناسایی آهنگ مورد نظر می‌تواند لینک دانلود و یا شنیدن آنلاین را از گوگل پلی ارائه کند.

شما همچنین می‌توانید با جست‌وجوی عبارت animal noises به معنای صدای حیوانات، به تصاویر حیوانات، نام‌هایشان و نمونه‌ای از صدایی که تولید می‌کنند در موتور جستجوی گوگل دسترسی داشته باشید. علاوه بر این می‌توان با تایپ عبارتی مانند What a dog says نمونه‌ای از صدای سگ را شنید. در حال حاضر صدای 19 حیوان از قبیل زرافه، میمون، گربه، شیر، گوزن، جغد، خوک، گاو، اردک، فیل، اسب، راکون، نهنگ سرکمانی، نهنگ گوژپشت، گرگ، گوسفند، خروس، ببر و بوقلمون در این سرویس وجود دارد.


Google Think Insights

یک ابزار مفید برای کارآفرینان و متخصصان صنعت محسوب می‌شود. در این ابزار مطالعات موردی، یافته‌های جدید و راهنمایی‌های زیادی برای رشد تجارت وجود دارد. علاوه بر این Google Think Insights سرویسی برای حداکثر کردن بازدید وب‌سایت‌ها و کمپین‌های تبلیغاتی به شمار می‌رود. در این سرویس، کاربران امکان دسترسی به یافته‌های جدید و بررسی‌هایی تخصصی مختلف را در زمینه‌های مختلف در اختیار دارند. از دیگر ویژگی‌های این سرویس می‌توان به ارائه آموزش‌هایی بهینه سازی وب‌سایت تجاری برای سازگاری برای انواع مرورگرها و پلتفرم‌ها است.


Google Express

Google ExpressGoogle Express

در ادامه فهرست سرویس‌های مفید کمتر شناخته شده گوگل قصد داریم شما را با Google Express آشنا کنیم. گوگل اکسپرس خدماتی به کاربران کمک می‌کند تا اطلاعات مورد نیاز در مورد یک محصول خاص در اینترنت را بیابد. علاوه بر این کاربران شهرهای بزرگ ایالات متحده همچون سان فرانسیسکو، بوستون، واشینگتن و شیکاگو می‌توانند از طریق این سرویس می‌توانند از خوار و بار روزانه همچون میوه و تره‌بار گرفته تا لوازم الکترونیکی مورد نیاز خود را به صورت آنلاین سفارش داده و به رایگان تحویل بگیرند.


Google fonts

گوگل فونت بدون شک یکی از بهترین‌ سرویس های کمتر شناخته شده گوگل است، زیرا امکاناتی را در اختیار طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت قرار داده که به دنبال استفاده از فونت‌های غیر متعارف در طراحی پروژه‌های خود هستند. گوگل فونت به شما این امکان را می‌دهد تا شما به آسانی تکنیک‌های فونت CSS را پیاده سازی کنید. فونت‌های گوگل کاملا رایگان بوده و در طی چند دقیقه قابل اجرا می‌باشند. هم اکنون 629 فونت در این ابزار وجود دارد. این فونت‌ها را می‌توان بر اساس ضخامت، شیب، عرض فیلتر کرد.




منبع : شهرفردا 



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار