هنگام صحبت کردن امواج صوتی تولید میشوند و این امواج باعث ایجاد نوسانات بسیار کوچک در لامپ اتاق میشود و لامپ کمی می لرزد. پژوهشگرها با استفاده از سنسور الکترواپتیکال lamphone از این لرزشهای کوچک، سینگال صحبت را از سیگنال نور لامپ در چهار مرحله استخراج میکند.
برخلاف حملههای دیگری که تاثیر امواج صوتی را روی اشیا نزدیک بررسی میکنند، lamphone بصورت انفعالی، بیرونی و از همه مهمتر در بلادرنگ (real-time) عمل میکند.
برای نمایش عملکرد این روش تیم تحقیقاتی از یک اتاق اداری که یک لامپ 60 واتی معمولی در آن وجود داشت استفاده کردند. سپس یک تلسکوپ را در 25 متری این اتاق در یک راهرو قرار دادند. داخل اتاق نیز دو موسیقی متفاوت و یک سخنرانی از دونالد ترامپ پخش کردند، در حالی که صدایی به بیرون اتاق نمیرسید.
بهصورت اعجابانگیزی، این روش توانست موسیقیها را با کیفیتی بازیابی کند که با اپلیکیشنهای تشخیص موسیقی مانند Shazam قابل تشخیص باشد و سخنرانی را نیز با برنامهی text-to-speech گوگل توانستند بهصورت متن در بیاورند.
کلیپ زیر این تکنیک جاسوسی و آزمایش انجام شده را تشریح میکند.
Ben Nassi، یکی از اعضای تیم تحقیقاتی، می گوید که این پژوهش برای بالابردن آگاهی تیمهای امنیتی انجام گرفت و هدف این بود کارکنان امنیتی بدانند که چنین حملههایی انجامپذیر است.
مقالهای که سایت Wired در این مورد منتشر کرده بیان می دارد که این روش محدودیتهای خاص خود را هم دارد. برای مثال اگر لامپ درون اتاق آویزان نباشد و در جای خود ثابت شده باشد، ممکن است لرزش آن برای انتقال اطلاعات به اندازهی کافی قوی نباشد. همچنین موسیقی و سخنرانی که در آن آزمایش پخش شد، نسبت به یک گفتگوی عادی از شدت صدای بیشتری برخوردار بود.
البته این آزمایش در فاصلهی 25 متری از سوژه انجام شده است که با تجهیزات قویتری مانند سنسور الکترواپتیکال پیشرفتهتر یا تلسکوپ بزرگتر میتوان فاصله را بیشتر هم کرد.