کد خبر: ۳۰۹۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 16

ضرر بسیار زیاد و کم‌سابقه شرکت سونی

کروناویروس اگرچه همه مشاغل مرتبط با فناوری را تحت تأثیر قرار داده ولی نوع فعالیت برخی شرکت‌ها از لحاظ محصولاتی که تولید کرده و خدماتی که ارائه می‌دهد در میزان ضررها و افت آنها متفاوت است. در این زمینه باید شرکت سونی را یکی از شرکت‌های با ضریب آسیب‌دیدگی بسیار بالا متأثر از این ویروس قرار دهیم.
به گزارش آی تابناک : کروناویروس اگرچه همه مشاغل مرتبط با فناوری را تحت تأثیر قرار داده ولی نوع فعالیت برخی شرکت‌ها از لحاظ محصولاتی که تولید کرده و خدماتی که ارائه می‌دهد در میزان ضررها و افت آنها متفاوت است. در این زمینه باید شرکت سونی را یکی از شرکت‌های با ضریب آسیب‌دیدگی بسیار بالا متأثر از این ویروس قرار دهیم.

انتشار گزارش مالی فصلی و دوره‌ای شرکت‌های فعال در حوزه فناوری یک عامل بسیار خوب برای شناسایی نحوه عملکرد آنها در آن دوره یا فصل است. در همین خصوص شرکت ژاپنی سونی به تازگی گزارش فصلی خود را منتشر کرده که آمار بسیار بدی را به ثبت رسانده و وضعیت برخی کسب و کارهای شرکت‌ را نگران‌کننده نشان می‌دهد.

در این گزارش که به نقل از رویترز منتشر شده، بخش لوازم الکترونیکی و تجهیزات سرگرمی سونی سود عملیاتی خود را در سه ماهه اول سال جاری میلادی 35.45 میلیارد ین (331 میلیون دلار) اعلام کرد،در حالی که این رقم در سال گذشته 82.73 میلیارد ین بود. همه گیری ویروس کرونا به تقاضا برای گوشی های هوشمند، دوربین ها و تلویزیون های سونی آسیب رسانده است.

 بی ‌ثباتی ناشی از تاثیرات اقتصادی تعطیلی های اعلام شده برای مهار همه گیری ویروس کرونا همچنان ادامه دارد، بنابراین پیش بینی فروش محصولات سونی در ادامه سال جاری میلادی سخت است.

سود عملیاتی این شرکت در سال مالی منتهی به ماه مارس 845.46 میلیارد ین بود که 5.5 درصد نسبت به سال قبل کاهش داشت. میزان سوددهی سونی در دو سال پیاپی قبل از آن رکورد زده بود. شرکت سونی تولید در برخی کارخانه های خود را متوقف کرده چون دولت ها در سراسر جهان محدودیت های طولانی مدتی بر حمل و نقل و فعالیت های تجاری جهت کنترل گسترش ویروس کرونا اعمال کرده اند.

در عین حال کسب و کار بازی های کامپیوتری 2.8 میلیارد ین به خاطر همه گیری این ویروس سود کرده است چون مصرف کنندگانی که در خانه مانده اند، به دنبال سرگرمی می گردند. به نظر می رسد بخش بازیهای کامپیوتری در بحبوحه بی ثباتی های سال جاری نقطه امیدی برای شرکت سونی است. این شرکت قرار است پلی استیشن5 (PS5) را تا پایان سال جاری میلادی راه اندازی کند.

 سونی در مورد کسب و کار سنسور های تصویری که عامل دیگری در رشد فروش این شرکت به همراه بازیهای کامپیوتری است گفت از نزدیک بازار گوشی همراه را بررسی می کند.

 سونی 51.5 درصد بازار 15 میلیارد دلاری سنسورهای تصویری را کنترل و بسیاری از سازندگان بزرگ گوشی همراه مثل اپل و هواوی را از این نظر تامین می کند.

 پیش بینی می شود فروش جهانی گوشی هوشمند 13 درصد در سال جاری میلادی کاهش یافته و به 1.2 میلیارد دستگاه برسد.




منبع : شهر سخت افزار

ارسال نظر
Array
جدیدترین اخبار