کد خبر: ۳۰۸۳۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 10

محاسبه عوارض صدور پروانه سال 99 با دو ماه تاخیر از ابتدای خرداد ماه اجرایی می شود

با توجه به اینکه طرح دوفوریتی دریافت عوارض ساختمانی بر مبنای نرخ سال 98 از سوی شورای شهر تا پایان اردیبهشت در نظر گرفته شده است، از ابتدای خرداد 99، نرخ جدید پرداخت عوارض ساختمانی اعمال می شود، بر این اساس شهروندان تهرانی تا ده روز دیگر فرصت دارند تا از شرایط پرداخت و تقسیط عوارض با نرخ سال گذشته بهره مند شوند.
به گزارش آی تابناک : عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با تأکید بر مدت زمان باقی مانده جهت بهره مندی متقاضیان گفت: سیاست مدیریت شهری بر رونق ساخت و ساز و تولید مسکن است و بدین منظور با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا و رکود اقتصادی تصمیم گرفته شد محاسبه نرخ جدید عوارض صدور پروانه ساختمانی سال 99 با دو ماه تاخیر از ابتدای خرداد ماه اجرایی شود.
گلپایگانی افزود: بر این اساس مبنای محاسبه نرخ عوارض در دو ماه ابتدایی سال جاری بر مبنای نرخ عوارض سال 98 محاسبه شده و شهروندان تهرانی تا ده روز دیگر فرصت دارند تا از شرایط پرداخت و تقسیط عوارض با نرخ سال گذشته بهره مند شوند.
ارسال نظر
Array
جدیدترین اخبار