نکته مهم اینجاست که هنوز تعداد نامشخصی از کاربران از ویندوز فون استفاده میکنند و یک کلاینت آسیبپذیر واتس اپ نیز برای این سیستم عامل وجود دارد. این در حالیست که واتس اپ بیشتر از یک سال است که برای ویندوز فون آپدیت نشده است.
در هر حال اگر اکنون از نسخههای قدیمی این پیامرسان استفاده میکنید، به شدت توصیه میشود که این نرمافزار را آپدیت کنید، هرچند گزارشهای مختلف نشان میدهد که هکرها از این آسیبپذیری استفاده گستردهای نکرده بودند.
شرکت توسعه دهندهی این پیامرسان در بیانیهای در همین رابطه گفته است: «واتس اپ به شکل مداوم در حال کار برای بهبود امنیت سرویس خود است. ما خطرهای احتمالی را به شکل عمومی گزارش میدهیم و در این مورد خاص، دلیل ندارد که تصور کنیم کاربران به شکل گسترده تحت تاثیر قرار گرفتهاند.»
بر اساس گزارشی که فیسبوک (مالک واتس اپ) هم منتشر کرده، هکر با دستکاری متادیتای فایل MP4 میتواند اقدامانی مانند «DoS» یا «RCE» را انجام دهد. همین مسئله میتواند منجر به کرش کردن، خارج شدن از اپ یا ریاستارت دستگاه شود یا در مدیریت حافظه RAM را در دست بگیرد.
اگرچه در شرایط فعلی واتس اپ و سایر سرویسهای بینالمللی در ایران در دسترس نیستند اما پس از بازگشت شرایط اینترنت به حالت عادی، اطمینان خاطر پیدا کنید که در حال استفاده از نسخههای جدیدتر این اپلیکیشن هستید.
منبع : دیجیاتو