Kratsios در ادامه اعلام کرد که اروپا باید موضع مشخصی همراه با آمریکا اتخاذ کند که پیشتر محدودیت هایی را برای صادرات روی هواوی اعمال کرد و اروپا را ملزم نمود که محصولات این شرکت استفاده نکند.
این فرد که در تدوین سیاست های آمریکا پیرامون تکنولوژی و دیتا نقش موثری ایفا می کند در این باره گفت:
ما شاید روی تمامی جوانب سیاست گذاری پیرامون تکنولوژی هم نظر نباشیم اما روی اصولی که بالاترین اهمیت را دارند با هم اتفاق نظر داریم.
اما به نظر می رسید که برخی افراد حاضر در اجلاس چندان از صحبت های این مقام آمریکا خرسند نیستند و فردی که در انتهای سالن نشسته بود با فریاد نام ادوارد اسنودن (مامور سابق CIA که اسناد محرمانه آمریکا را منتشر کرد و به روسیه گریخت) را فریاد زد و با تشویق حاضران روبرو شد.
با این حال به نظر نمی رسد که نگرانی های واشنگتن مانعی برای شرکت های اروپایی باشد: از مجموع ۶۵ توافقی که هواوی تاکنون امضا کرده نیمی از آنها مشتریان اروپایی هستند که قصد دارند شبکه 5G خود را با کمک هواوی توسعه دهند.
قانونگذاران اروپایی هم در گزارش اخیری که پیرامون خطرات افزایش حملات سایبری توسط موجودیت های دولتی منتشر کردند از اشاره مستقیم و آشکار به چین و هواوی خودداری نمودند.
Kratsios روز گذشته دیداری با Margrethe Vestager مدیر آنتی تراست اروپا داشت تا در مورد مسائل دیجیتالی با او صحبت کند.
او در صحبت هایش اتهاماتی که پیشتر در نشریه لوموند فرانسه منتشر شده بود را بار دیگر تکرار کرد. براساس این ادعاها پکن دیتای مربوط به دفاتر اتحادیه آفریقا در آدیس آبابا را برای مدت پنج سال با کمک تجهیزات هواوی به چین انتقال داده است.
هواوی اما ضمن محکوم کردن اظهارات Kratsios آنها را ریاکارانه و به طرز آشکاری اشتباه خواند و اظهار نمود که به دیتای اتحادیه آفریقا دسترسی نداشته است. از آن سو، اتحادیه آفریقا نیز ادعای جاسوسی هواوی را رد کرده است.