به گزارش تابناک؛ عباس جعفری دولت آبادی درباره وضعیت پرونده نگین خودرو افزود: بزرگترین مشکل این پرونده کمبود مال برای توقیف است. اکنون به لحاظ قضایی و جزایی رسیدگی به پرونده تمام شده است اما مالی که بخواهیم به شکات بدهیم یا نیست یا تکافوی پرداخت به شکات را نمی دهد.
جعفری دولت آبادی خاطرنشان کرد: در تمام پرونده های بزرگ مالی این مشکل وجود دارد که تعداد شکات زیاد، مطالبات سنگین و مال موجود تکافو نمی دهد. در پرونده ای موسسات مالی هم این مشکل وجود دارد.
وی گفت: تصور کنید 3500 نفر شاکی هستند و 3300 نفر به شعبه مراجعه کرده اند و رقمی که برای رد مال این تعداد اعلام شده است 377 میلیارد ریال است. 330 نفر از این شاکیان تقاضای اعمال ماده سه داشته اند و اعلام کرده اند تا زمانی که مال را ندهند رضایت نخواهند داد. حدود هزار نفر از شکات هم طلبی ندارند.
دادستان تهران اضافه کرد: پرونده بسیار پیچیده ای به لحاظ رسیدگی های قضایی است. در این پرونده تعدادی ماشین، سکه و حساب بانکی را توقیف کردیم.
جعفری دولت آبادی گفت: متهم تقاضا کرده است که آزاد شود و برای پرداخت مال شکات فعالیت کند اما شکات به محکوم بی اعتماد هستند. دادستانی در حال بررسی این پیشنهاد است تا ببینیم که آیا چنین درخواستی عملی هست یا خیر.