اکنون این امکان وجود دارد که از شمای کلی سر یک شخص، اسکن سه بعدی بگیرند و نمونهای از آن را پرینت نمایند. خبرنگار نشریه فربس «توماس بروستر» بدلی سه بعدی از سر خود پرینت کرد تا ببیند با استفاده از چنین مجسمهای میتوان سیستم آنلاک تلفنهای هوشمند را فریب داد یا خیر.
این خبرنگار، برای آزمایش این ویژگی چهار گوشی با سیستم عامل اندروید انتخاب کرد و در کنار آن نیز تست یاد شده را برای یک آیفون 10 تکرار نمود. خبر بد برای دوستداران موبایلهای اندرویدی این است که تنها تلفن هوشمندی که از آزمایش یاد شده سر بلند بیرون آمد، آیفون 10 بوده است.
این خبرنگار با استفاده از یک استودیو دایرهای متشکل از ۵۰ دوربین، اسکن سه بعدی کاملی از صورتش تهیه کرد و با استفاده از مدل دقیقی پرینت سه بعدی کرد.
سپس او ۴ گوشی ال جی جی تینکیو، وان پلاس 6 و پرچداران قدیمی سامسونگ یعنی گلکسی اس 9 و نوت 8 را کنار یک یک آیفون قرار داد تا به بررسی قابلیت یاد شده بپردازد. تمامی گوشیهای اندروید نتوانستند با مسجمهی ساخته شده از صورت این خبرنگار، مقابله کنند و آنلاک شدند. با این وجود چنین اتفاقی برای آیفون 10 نیافتاد و تنها برندهی این آزمایش پرچمدار قبلی اپل بود.
نحوهی عملکرد بسیاری از سیستمهای احراز هویت چهره، مشخصات بایومتریک صورت بوده و به نظر می رسد همین دلیل موجب شده که بتوان با استفاده مدلهای سه بعدی از صورت تکنولوژی احراز هویت چهرهای موبایلهای اندرویدی را حک کرد.
بدین ترتیب هکرها و حتی پلیس به راحتی میتوانند با اسکن صورت مظنونین، سیستم آنلاک موبایلهایشان را دور بزنند و محتوای گوشیهایشان را چک نمایند.