تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - 2017 June 14
همان طور که می دانید شبکه های اجتماعی یکی از پرسود ترین کسب و کارهای کنونی جهان محسوب می شوند؛ به همین دلیل لایک و اشتراک گذاری در این شبکه ها نیز ارزش زیادی دارد و طبیعیست که بازار بزرگی برای تقلب و سوء استفاده از این پلتفرم ها به وجود می آید.

به گزارش آی تابناک : کلیک فارم ها (Click Farm) بخشی از کسب و کار زیر زمینی اینترنتی هستند که معمولاً چندان جدی گرفته نمی شوند، اما نقش بسزایی در فضای مجازی ایفا می کنند. شرکت های زیادی هستند که با پرداخت پول به این مراکز، تعداد زیادی لایک، اموجی، امتیاز، نظرات موافق و نهایتاً ترافیک اینترنتی را به سمت محصولات و کالاهای خاص هدایت کرده و درآمد کسب می کنند. حمله اخیر پلیس تایلند به یکی از این مراکز غیر قانونی، ما را با سازوکار آنها بیشتر آشنا می کند.

 

 

 

474 دستگاه آیفون و 347000 سیم کارت از این مرکز کشف شده است

منابع خبری از بانکوک گزارش می دهند پلیس تایلند یک مجموعه کلیک فارم در نزدیکی مرز کامبوج را که بوسیله سه فرد چینی هدایت می شد، شناسایی و دستگیر کرده اند. در این مرکز شاهد رَک های فلزی و صدها دستگاه آیفون قدیمی هستیم. در مجموع 474 آیفون، 347200 سیم کارت نو از اپراتورهای موبایل تایلندی، 10 دستگاه کامپیوتر و لپ تاپ، و دیگر تجهیزات الکترونیکی مرتبط از این مرکز به دست آمده است.

 

 

 

در ابتدا تصور می شد این مجموعه در نقش یک مرکز تماس جعلی فعالیت می کند، اما نهایتاً متهمین اعتراف کردند تعداد زیادی از بات های شبکه اجتماعی «ویچت» (WeChat) را کنترل می نمایند. ظاهراً یک شرکت ناشناس چینی ماهانه حدود 4400 دلار با این افراد حقوق می داده تا به صورت جعلی، محصولات خاصی را در بزرگ ترین شبکه اجتماعی چین تبلیغ کنند. استقرار این مرکز در تایلند به خاطر هزینه نسبتاً پایین استفاده از تلفن همراه در این کشور عنوان شده است.

 

 

 

بات ها به یکی از مشکلات اساسی شبکه اجتماعی ویچت تبدیل شده اند

گفتنیست حضور بات ها در ویچت یکی از معضلات اساسی این شبکه با بیش از 700 میلیون کاربر ماهانه به شمار می رود. چت بات ها در حالت عادی از سوی برندهای معتبر و برای تعامل با کاربران طراحی و عرضه می شوند، اما بات های غیر مجاز با ارسال انبوه لایک و کامنت، به محبوب ساختن محصولات و خدمات جعلی یا بی کیفیت اقدام می ورزند.

 

 

 

پلیس تایلند در حال بررسی این موضوع است که این موبایل ها چگونه به صورت غیر مجاز وارد کشورشان شده و از آن مهم تر، حجم انبوه سیم کارت های بی نام و نشان به چه صورت در اختیار آنها قرار گرفته است، چون در تایلند نیز همانند دیگر کشورها، فعال شدن سیم کارت مستلزم اطلاعات هویتی کامل مالک آن است.





منبع : آی سی تی نیوز 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار