کد خبر: ۸۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017 May 13
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دیدگاه علمی و اقتصاد دانش بنیان اجازه نمی دهد که با شعارهای بی محتوای انتخاباتی، مردم را به سمت جیره خواری دولت بکشانیم.
به گزارش آی تابناک : به نقل از ایرنا دکتر وحید احمدی روز شنبه به نقش اثرگذار دانشگاه ها در روند تصمیم گیری های مهم کشور از جمله انتخابات اشاره کرد و گفت : با توجه به اطمینانی که مردم نسبت به نسل دانشگاهی دارند و این اعتماد را در انتخابات 92 و دوره های گذشته هم برای دولت اصلاحات نشان داده اند، دانشگاه ها در شکل گیری انتخاب های مردم، نقش اساسی دارند.
وی افزود: مردم عادی به دانشگاهیان اعتماد دارند و آنها را نسلی تحصیلکرده با اطلاعات گسترده می دانند که مطالب را پیگیری و تحلیل کرده و با دید علمی نگاه می کنند.
احمدی خاطرنشان کرد: دانشگاه ها با درک درست این جایگاه می توانند نقش مهمی در انتخابات پیش رو ایفا کنند و به خصوص با استفاده از شبکه های اجتماعی هم در داخل و هم در دنیا، مسائل را به خوبی برای مردم تبیین کنند که انتظارات واقعی از دولت چه باید باشد و دولت چه کارهایی می تواند انجام دهد و انتظارات غیرواقعی برای مردم ایجاد نکنند.
وی با انتقاد از برخی وعده های ناممکن در روزهای قبل از انتخابات توسط برخی افراد، گفت: دیدگاه علمی اجازه نمی دهد که با هیاهو، جنجال و شعارهای بی محتوا مردم را به سمت جیره خواری دولت بکشانیم و سوال این است که آیا ما می خواهیم مردم را به حرکت واداریم یا جیره خوار دولت کنیم؟
معاون وزیرعلوم تصریح کرد: هرچند ممکن است این شعارهای تبلیغاتی برای برخی مردم عادی جذاب باشد ولی باید بدانیم که این وعده ها و کارها اقتصاد کشور را خرد می کند.
وی با تایید کمک دولت به اقشار ضعیف جامعه، گفت: کمک به طبقات پایین را کاملا قبول داریم ولی دانشگاهیان باید به مردم بگویند که کدام روش می تواند اثرگذار باشد و روش های علمی روز دنیا همچون اقتصاد دانش بنیان با اینکه مردم را جیره خوار دولت کنیم، مخالف است.
احمدی خاطرنشان کرد: تمامی اجزا و چارچوب اقتصاد دانش بنیان بر اشتغال پایدار برای مردم، ایجاد ارتباطات بین المللی، فعال کردن حوزه های علمی، ایجاد مدیریت علمی و ارزش افزوده و توجه به محیط زیست، استوار است و این مولفه ها، چارچوب اقتصاد دنیای جدید را تشکیل می دهد.
وی ادامه داد: متاسفانه در ایام انتخابات، برخی حرف های قدیمی برای تحریک مردم زده می شود که دانشگاهیان می توانند با استفاده از شبکه های مجازی و دیگر فضاها در این زمینه دست به روشنگری بزنند.
معاون وزیر علوم درخصوص نقش انتخابات در قدرت و اقتدار کشور نیز گفت: همه دنیا می دانند که یکی از رموز قدرت و اقتدار ملی، منطقه ای و بین المللی ایران، حضور فعال مردم در صحنه های مختلف به ویژه عرصه انتخابات بوده است که ما به هر شکل باید این حضور را قوی تر کنیم.
وی سیاه نمایی برخی افراد درباره وضعیت کشور را به ضرر همگان دانست و خاطرنشان کرد: اگر افرادی چه موافق و چه مخالف از روی ناآگاهی، خدای نکرده برای مردم سیاه نمایی می کنند که مملکت دچار بحران و مشکلات عدیده است، این حرفها موجب دلسردی افراد زیادی می شود زیرا این ذهنیت را ایجاد می کند که کارها و حضور مردم هیچ تاثیری در بهبود روند امور نخواهد داشت.
احمدی تاکید کرد: این همه در حالی است که باید به مردم گفته شود حضور شماست که شما را زنده نگه می دارد و باید با حضور در انتخابات، آینده تان را تعیین کنید و بگویید که خواهان حضور در دنیا و نقش آفرینی در اقتصاد و قدرت منطقه هستید و همه اینها از طریق حضور در انتخابات و نمایش عزم و اراده ملی، محقق می شود.
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، همزمان با پنجمین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا روز جمعه 29 اردیبهشت ماه 96 برگزار خواهد شد.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار