کد خبر: ۶۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 13
حدود یک سوم ساعت های هوشمند و دستبندهای پایش سلامت از سوی مالکینشان کنار گذاشته شده و دیگر استفاده نمی شوند.
به گزارش آی تابناک: این مؤسسه بیش از 9500 کاربر از استرالیا، انگلستان و ایالات متحده را در ماه های ژوئن تا آگوست سال جاری مورد ارزیابی قرار داد و نگرش آنها را نسبت به گجت های پوشیدنی و رفتارشان در قبال خرید اسمارت واچ، ابزارهای پایش سلامت و عینک های واقعیت مجازی را نیز بررسی نمود.

افرادی که گجت های هوشمندشان را کنار گذاشته بودند، دلیل این کار را سودمند نبودن، خسته کننده بودن، یا خرابی دستگاه ها اعلام نمودند. «انجلا مکینتایر» مدیر تحقیقات گارتنر در این رابطه می گوید:

    کنار گذاشتن دستگاه، مشکل جدی برای این صنعت محسوب می شود و نرخ این اقدام در مقایسه با نرخ استفاده، بسیار زیاد است. برای اجبار خریدار به استفاده از ابزارهای پوشیدنی، گجت ها باید عملیات متفاوتی را با اسمارتفون ها ارائه دهند. سازندگان این دستگاه ها باید به نحوی کاربران را درگیر محصولاتشان سازند.

wearables-china-market-0

پژوهش فناوری های فردی گارتنر در سال 2016 همچنین نشان داد استفاده از اسمارت واچ هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد و رقم حدود 10 درصد را نشان می دهد. در این میان، ابزارهای پایش سلامت با دستیابی به نرخ استفاده 19 درصدی به محصول برتر بازار این حوزه تبدیل شده اند، و عینک ها یا هدست های واقعیت مجازی نیز حدود 8 درصد کاربری دارند.

در این تحقیق همچنین کاربران اعلام کردند ابزارهای پوشیدنی به نسبت کاربریشان، قیمت نسبتاً بالایی دارند، ضمن اینکه طراحی کنونی ساعت های هوشمند و گجت های پایش سلامت نیز چندان دلچسب نیست.

مؤسسه گارتنر در ادامه اعلام کرد ایالات متحده از نظر نرخ کاربری اسمارت واچ و دستبندهای هوشمند در رده اول قرار دارد، ضمن اینکه تمامی افراد زیر 45 سال حاضر در این پژوهش معتقد بودند تلفن همراه هوشمند تمامی نیازهای آنها را برآورده خواهد ساخت.

منبع:ZDNet
 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار