کد خبر: ۳۱۷۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
دولت ایالات متحده آمریکا به منظور جایگزینی تجهیزات هواوی در زیرساخت‌ شبکه 5G این کشور، در حال آزمایش فناوری جدیدی است که اتصال سخت افزار شبکه شرکت‌های مختلف با یکدیگر به کمک نرم افزار را ممکن می‌کند.
به گزارش آی تابناک : دولت ایالات متحده آمریکا به منظور جایگزینی تجهیزات هواوی در زیرساخت‌ شبکه 5G این کشور، در حال آزمایش فناوری جدیدی است که اتصال سخت افزار شبکه شرکت‌های مختلف با یکدیگر به کمک نرم افزار را ممکن می‌کند.

به گزارش واشنگتن پست، دولت آمریکا در حال آزمایش فناوری جدیدی به نام «OpenRAN» است که به این کشور اجازه می‌دهد با استفاده از نرم افزار، تجهیزات شبکه شرکت‌های مختلف را به یکدیگر متصل کند. از آنجا که در این روش اپراتورها می‌توانند تجهیزات شبکه مورد نیاز را از تأمین کنندگان مختلف خریداری کنند، هزینه تمام شده برای آن‌ها بسیار کمتر از خرید پکیج کامل نرم افزار و سخت افزار از شرکت‌هایی مثل هواوی، نوکیا و اریکسون خواهد بود.

پنتاگون فناوری OpenRAN را «آینده» توصیف کرده و با تخصیص بودجه ۲۰۰ میلیون دلاری برای توسعه شبکه 5G، در تلاش است تا شرکت‌های آمریکایی را به توسعه آن تشویق کند.

هواوی

شبکه‌های بیسیم با استفاده از دکل‌های مخابراتی صدا و داده را از طریق اموج رادیویی به دیوایس‌ها رسانده و ارتباط بین آن‌ها و برقراری اینترنت را امکان پذیر می‌کنند. هدف فناوری OpenRAN انجام این قبیل کارها به کمک نرم افزار است تا از وابستگی به سخت افزار و در نتیجه شرکت‌های فروشنده آن‌ها مثل هواوی کاسته شود.

«Andre Fuetsch»، مدیر ارشد فناوری شرکت AT&T و رییس گروه بررسی کننده فناوری OpenRAN می‌گوید چندین شرکت بزرگ فناوری از جمله AT&T در حال آزمایش فناوری مذکور در شبکه‌های خود هستند. اپراتور O2 بریتانیا سال جاری میلادی شبکه مبتنی بر فناوری OpenRAN را در جنوب شرقی لندن راه اندازی خواهد کرد و اپراتور دیگر بریتانیا یعنی Vodafone نیز به فکر استفاده از این فناوری در شبکه‌های اروپایی خود است.

نوکیا می‌گوید از تحقیقات بیشتر در مورد این تکنولوژی پشتیبانی می‌کند تا از «امنیت، قابل اطمینان بودن و عملکرد» آن برای شرکت‌های مخابراتی اطمینان حاصل شود. مدیرعامل اریکسون نیز نسبت به استفاده از فناوری OpenRAN تمایل نشان داده است. هواوی با اشاره به اینکه از نوآوری استقبال می‌کند، گفت که مطمئن نیست «فناوری‌هایی از این قبیل جوابگوی نیازهای اپراتورها باشند.»







منبع : دیجیاتو
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار