کد خبر: ۲۳۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 07
ناسا قصد دارد تا ربات‌های خودشارژ به خصوصی به نام Astrobees (زنبور‌های ستاره‌ای) را به فضا بفرستد. ربات‌ خودشارژ ناسا قرار است به کمک فضانوردان بیایند و آنها را در انجام آزمایش‌ها و وظایف روزمره مختلفشان یاری دهند.
ربات خودشارژ ناسا

به گزارش تابناک؛ چندی پیش ناسا اعلام کرد که این سه ربات شناور قرار است به ایستگاه فضایی بین المللی فرستاده شوند تا در کارهای نظیر تعمیرات، نگهداری، ردیابی موجودی انبار و حتی انجام دادن آزمایشات گوناگون به فضانوردان کمک دهند.

زنبور‌های ستاره‌ای ناسا توسط متخصصان مرکز تحقیقاتی ایمز واقع در مانتین ویوی کالیفرنیا ساخته شده. این ربات‌ها از فن‌های به خصوصی برای حرکت استفاده می‌کنند و می‌توانند در هر جهتی رو به جلو بروند.

ربات خودشارژ ناسا

برای هر کدام از این ربات‌ها، دوربین و سنسور‌هایی برای جهت‌ یابی و اسکن محیط در نظر گرفته شده. علاوه بر این یک بازوی رباتیک نیز وظیفه انجام کارهای مختلف را برعهده دارد.

متخصصین ناسا، در این ربات‌های مکعب شکل از باتری‌های مخصوصی استفاده کرده. این ربات‌ها می‌توانند به صورت اتوماتیک به یک منبع انرژی وصل شوند و خود را شارژ کنند. به همین دلیل ناسا برای معرفی این ربات‌ها صفت خودشارژ (self-charging) را انتخاب کرده است.

ربات خودشارژ ناسا

قرار است این ربات‌ها برای آماده سازی ماموریت‌های اکتشافی در کره ماه، بکار گرفته شوند. به همین دلیل ناسا قصد دارد طی همین ماه، دو عدد زنبور‌ ستاره‌ای را روانه ایستگاه بین المللی فضایی کند.

آذرماه سال گذشته اسپیس اکس، یک سر رباتیک پرنده را به ایستگاه فضایی بین المللی فرستاد که می‌توانست در فضا معلق شده و با دیگران صحبت کند. این ربات در اولین روز کاری خود به حرف آمد و به صحبت کردن با آلکساندر گرست، فضانورد آژانس فضایی اروپا پرداخت.

این سر رباتیک پرنده قرار بود با کمک تجهیزاتی نظیر میکروفون و دوربین فعالیت فضانوردان را ثبت و ضبط کند. حال ربات‌های مکعبی جدید ناسا عملکردی شبیه به ربات گرد اسپیس اکس دارد اما علاوه بر این، یک بازو برای این ربات در نظر گرفته شده که می‌تواند کارهای مختلفی انجام دهد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار