کد خبر: ۲۲۷۵۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 16
ارتش ایالات متحده اخیرا با امضای قراردادی 43 میلیون دلاری، وظیفه توسعه ناوگان زیردریایی های هدایت پذیر را به شرکت بوئینگ محول کرده است. به موجب این قرارداد مهندسان بوئینگ باید چهار زیردریایی بدون سرنشین را در سال های آتی طراحی و تولید کنند. زیردریایی خودران Echo Voyager بوئینگ، مبنای ساخت نمونه های سفارش شده توسط ارتش ایالات متحده خواهد بود.
Boeing developing a fleet of massive robo-submarines for the US Navy (4)

به گزارش تابناک؛ زیردریایی های جدید و رباتیک بوئینگ با نام Orca XLUUV شناخته شده و ساختاری ماژولی خواهند داشت؛ به لطف چنین ساختاری ارتش ایالات متحده خواهد توانست با هزینه ای کمتر آنها را برای ماموریت های متنوع آماده کند.

به گفته مقامات ارتش آمریکا Orca XLUUV باید توانایی هایی از قبیل هدایت و کنترل از راه دور، مسیریابی، فناوری خودران، اتخاذ تصمیمات درست خودکار در شرایط مختلف، قابلیت های ارتباطی پایه، توزیع قدرت، انرژی و نیرو، مانورپذیری و سنسورهای گوناگون برای انجام عملیات را داشته باشند.

زیردریایی بوئینگ Echo Voyager که مبنای این پروژه است، 51 فوت (15.5 متر) دارد و می تواند به دامنه حرکتی 6500 مایل دریایی (تقریبا 12 هزار کیلومتر) دست پیدا کند.

Boeing developing a fleet of massive robo-submarines for the US Navy (3)

اورکا XLUUV فضای باری به طول 34 فوت (10.3 متر) و حجمی برابر با 2000 فوت مکعب (56.6 متر مکعب) ارایه می کند. به گفته بوئینگ این زیردریایی هدایپ پذیر قادر است تا ماه ها در دریا باقی مانده و به انجام وظایف محول شده بپردازد. برای راه اندازی و بازیابی (ریکاوری) این زیردریایی نیازی به وسایل یا دیگر کشتی های پشتیبان نیست.

آنطور که اعلام شده نیروی مورد نیاز اورکا XLUUV از طریق یک پیشرانه هیبریدی تامین خواهد شد. این پیشرانه ترکیبی از باتری و ژنراتورهای دیزلی خواهد بود.

به دلیل توانایی های بالا و سازگاری با کاربردها و ماموریت های مختلف، بوئینگ تازه ترین پروژه خود را پلتفرمی تعیین کننده نامیده و افزوده این پلتفرم در آینده نقشی کلیدی در موازنه قدرت ایفا خواهد کرد. انتظار می رود بوئینگ تا ژوئن 2022 تست زیردریایی های ماژولی و پیشرفته خود را آغاز کند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار