کد خبر: ۱۶۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - 2018 April 18
یک مخترع جوان ساوجی در جشنواره بین المللی اختراعات کشور سوئیس در شهر ژنو موفق به کسب 2 جایزه ویژه (special) و یک مدال نقره به خاطر طراحی و ساخت اتاقک تله کابین هوشمند شد.
به گزارش آی تابناک : محمدجواد نوروزی در آذرماه پارسال نیز طرح اختراعی خود را در مسابقات بین المللی اختراعات کره جنوبی ارائه داد که موفق به کسب مدال طلای این رقابت ها شد.
وی که اکنون در کشور سوئیس به سر می برد روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا،‌گفت: رقابت های بین المللی ژنو در واقع قدیمی ترین و معتبرترین آوردگاه مخترعان جهان است که از بیشتر کشورهای در آن شرکت دارند و افتخار من بود که بتوانم پرچم ایران را در عرصه علمی این مسابقات برافشانم.
وی اظهار کرد: طرح رائه شده در این رقابت ها اختراع تله کابین هوشمند و ایمن بود اما با توجه به اینکه هشت طرح اختراعی دیگر در دست انجام دارم انتظارم این است که با حمایت دولت بتوانم در رقابت های بین المللی آینده با اختراعات جدید شرکت کنم و برای کشورم افتخارآفرینی کنم.
نوروزی گفت: در این جشنواره پیشنهادهایی از سوی برخی کشورها برای حمایت و تولید انبوه تله کابین اختراعی داشتم اما، افتخار من این است که با حمایت دولت تولید انبوه این طرح در ایران کلید بخورد زیرا باعث تضمین ایمنی اتاقک های تله کابین می شود و ساخت انبوه آن تولید ثروت و اشتغال برای کشور به همراه دارد.
این مخترع جوان اظهار کرد: تقاضاهایی برای ساخت نمونه ای اتاقک ایمن تله کابین از سوی شماری از کشورها وجود دارد اما، ترجیح بر پیگیری ساخت در ایران و استفاده بومی از این اختراع است.
نوروزی خاطرنشان کرد: نمونه ای از این اتاقک ایمن تله کابین با همکاری پیست اسکی دیزین ساخته شده و انتظار است که با توجه به فرسودگی و ایمنی پایین تله کابین ها با حمایت مسئولن بتوان تجهیزات تله کابین های کشور را بازسازی کرد.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر میزان توجیه پذیر بودن تولید انبوه اختراعش در داخل کشور،‌ گفت: به جای هزینه های بالا برای واردات و «اورهال» تله کابین از کشورهای دیگر،‌ می توان با حمایت از این طرح،سیستم قوی و ایمنی را در حوزه حمل نقل با تله کابین در کشور ایجاد کرد.
این مخترع جوان گفت: در سال های اخیر اخباری از سقوط تله کابین ها در کشور منتشر شده که طرح اختراعی تله کابین هوشمند می تواند این نقیصه را از بین ببرد و انتظار است حمایت دولت چاشنی تحقق آن شود.
نوروزی توضیح داد: در صورت حمایت لازم از این طرح،‌ اشتغال مستقیم فراوانی در رشته های فنی نظیر مکانیک و ‌اتومکانیک ایجاد می شود و با جذب گردشگران نیز زمینه برای شغل های جانبی پرشماری فراهم خواهد شد.
وی گفت: حمایت از این اختراع مصداق بارز تحقق اقتصاد مقاومتی، به بار نشستن ایده و جلوگیری از حجم بالایی ارز از کشور است.
وی که دانشجوی رشته هتلداری دانشگاه علم و فرهنگ ساوه است از مسئولان دانشگاه به خاطر کمک هایی که برای به نتیجه رسیدن اختراعش شده ،‌ قدردانی کرد.
نوروزی خاطرنشان کرد: اختراع اتاقک تله کابین هوشمند در جشنواره های علمی کشورهای کرواسی و لهستان نیز پذیرش شده اما توان سفر شخصی برای شرکت در این جشنواره ها نیست و انتظار است مسئولان در این خصوصی کمک کنند. 
شهرستان ساوه دومین کانون جمعیتی و اقتصادی استان مرکزی بعد از اراک است که 70 هزارنفر از جمعیت 285 هزار نفری آن را جوانان تشکیل می دهند.




منبع : ایرنا 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
فیلم
جدیدترین اخبار